Legolas-logo
  
Käyttöoikeuden rekisteröiminen

 

Ennen kuin ohjelma on rekisteröity eli käyttäjä on ostanut käyttöoikeuden ohjelmaan kaiuttuu ruudulle rekisteröitymis -ikkuna.

rekisterointi.jpg

Niin kauan kun käyttäjällä on tutustumisaikaa jäljellä voi hän ohittaa rekisteröitymisen klikkaamalla "Rekisteröidyn myöhemmin" -painiketta.

Kun tutustumisaika on upeutunut ei ohjelma käynnisty enää.  Huomaa, että vaikka aika on umpeutunut ei mitään tallentamaasi tietoa ole kadonnut.

Jos käyttäjä haluaa rekisteröidä tuotteen eli ostaa käyttöaikaa, painamalla "Paluu" -painiketta ruudulle avautuu "Tietoa Jasminesta" -ikkuna.
rekisterointi.JPG

Klikkaamalla Rekisteröintipyyntö rivillä olevaa linkkiä avautuu ruudulle oletussähköpostiohjelma joka on valmiiksi  täytetty käyttäjän tiedoilla.

sahkoposti.jpg
Kun tiedot ovat tarkistettu voidaan sähköposti lähettää.

Paluupostissa käyttäjä saa PDF -muotoisen laskun.  Kun lasku on maksettu ja suoritus näkyy ohjelman toimittajan tilillä, tulee käyttäjälle sähköpostissa rekisteröintitunnus.

Käyttöoikeus on voimassa yhden vuoden rekisteröintipäivästä lukien.  Ohjelma ilmoittaa käyttöoikeuden päättymisestä.
Kun käyttöoikeus on päättynyt on käyttäjällä kuukausi aikaa uusia käyttöoikeuden niin halutessaan.  Tänä aikana ohjelmaa voi käyttää normaalisti esittelyversiona.


Käyttäjä jolla on voimassa oleva käyttöoikeus saa ilmaiset päivitykset käyttöoikeuden voimassa olon ajan.